17.10.2021 PAZAR

Sorgulamalar
Haber Portalları
Gazeteler

NİKSAR'ı daha önce ziyaret ettiniz mi?

Niksar  Niksar  Niksar

~/PersonelImages/CEVDET UFUK TURHAN.bmp
Cevdet Ufuk TURHAN

Başkanın Kaleminden

2021 yılı aidatları 1' inci taksit ödeme süresi 01.01.2021 - 30.04.2021 tarihleri arasıdır. 5362 sayılı kanunun 61' inci maddesi gereğince “Yıllık aidatlarını zamanında ödemeyen üyelerimize, ödeme yapılıncaya kadar odaca yapılacak hizmetler ile düzenlenecek ve onanacak belgeler verilemeyeceğinden” ve daha sonra yapılacak ödemelere gecikme zammı uygulanacağından dolayı üyelerimizin mağdur olmaması için ödemelerini zamanında yapmaları önemle duyurulur.

**********

2021 yılı aidatları 2' inci taksit ödeme süresi 01.01.2021 - 31.10.2021 tarihleri arasıdır. 5362 sayılı kanunun 61' inci maddesi gereğince “Yıllık aidatlarını zamanında ödemeyen üyelerimize, ödeme yapılıncaya kadar odaca yapılacak hizmetler ile düzenlenecek ve onanacak belgeler verilemeyeceğinden” ve daha sonra yapılacak ödemelere gecikme zammı uygulanacağından dolayı üyelerimizin mağdur olmaması için ödemelerini zamanında yapmaları önemle duyurulur.

**********